Overname van Euro Recycling door Lankhorst-Euronete Group

Overname van Euro Recycling door Lankhorst-Euronete Group

Verkoop | Energie
1 2
Transactie
Koninklijke Lankhorst-Euronete Group B.V. heeft de activiteiten van Euro Recycling B.V. overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Euro Recycling is een bedrijf dat in 1998 is gestart met het ontwikkelen van diverse kunststof producten. Inmiddels is Euro Recycling een leverancier en producent van gerecyclede kunststof producten. Euro Recycling is gespecialiseerd in elastisch onderlegmateriaal en kunststof loopschotten, en levert aan verschillende industrieën. Het bedrijf is gevestigd te Nijkerk.
Voor meer informatie, zie: www.eurorecycling.nl

Koninklijke Lankhorst-Euronete is een recyclingbedrijf gevestigd te Sneek. Het bedrijf is in 1803 opgericht als een touwfabriek, maar is inmiddels uitgegroeid tot een grote fabrikant van gebruikt plastic. Het bedrijf heeft zes verschillende divisies: scheepvaartkabels, visserijnetten, technische producten, materialen voor zeiljachten, garens, en massief plastic. Verder is Koninklijke Lankhorst-Euronete in het bijzonder bekend om de bermpaaltjes van gebruikt plastic die het bedrijf produceert. Het bedrijf heeft ongeveer 25 medewerkers en realiseerde over 2010 een omzet van zo’n 150 miljoen euro.
Voor meer informatie, zie: www.lankhorsteuronete.com

Onze adviseurs helpen u graag.