Overname Enova door Vitec Software Group

Overname Enova door Vitec Software Group

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Vitec Software Group AB heeft 100% van de aandelen in Enova Holding B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Enova
Enova levert en ontwikkelt SaaS Energie Management Sofware (EMS) en biedt hiermee een compleet energiemanagement softwarepakket voor de grote zakelijke markt. Klanten kunnen de software zelf gebruiken of dit uitbesteden aan Enova's team van energiemanagers voor optimaal energiebeheer. Bovendien kan Enova's Grid Management Service (GMS) netbalanceringsdiensten verlenen aan transmissiesysteembeheerders (TSO's) zoals TenneT, door de reserves van de energieverbruik- en/of productie-eenheden van haar klanten te bundelen. De onderneming heeft meer dan 250 klanten in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Enova is opgericht in 2005 en gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Zie voor meer informatie: www.enova.nl

Vitec Software Group
Vitec is een aan de Nasdaq Stockholm genoteerde aanbieder van Vertical Market Software in Scandinavië, diverse andere Europese landen, de Verenigde Staten en Japan. Met het hoofdkwartier in Umeå, Zweden, heeft het bedrijf 1.350 medewerkers. De onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van standaard nichesoftware en heeft een actieve groeistrategie door overnames van gevestigde en goed geleide softwarebedrijven. Door de kennis van en ervaring met softwareontwikkeling en door steeds te verdiepen in de lokale markten van de klant, wordt er voortdurend gewerkt aan verbetering en innovatie.

Zie voor meer informatie: www.vitecsoftware.com

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties