Overname van Deelen door Securex Invest

Overname van Deelen door Securex Invest

Koop | Zakelijke Dienstverlening
1 2
Transactie
Securex heeft haar Nederlandse positie verstevigd met de overname van Van Deelen Salarisadministraties en Personeelsadviezen B.V. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft Securex begeleid bij het realiseren van deze acquisitie.

Securex
Securex is een specialist in payrolling en HR-advies. De van oorsprong Belgische onderneming telt circa 1.700 medewerkers verspreid over 31 regionale kantoren. De onderneming werd opgericht in 1905 en is inmiddels naast België en Nederland ook actief in Frankrijk en Luxemburg. Securex helpt 83.800 bedrijven, 116.000 zelfstandigen, 70.000 particulieren en 5.600 boekhouders en accountants met de verloningen van hun medewerkers. Securex wees Nederland aan als een van haar groeimarkten. De overname van Van Deelen past volledig in deze groeistrategie. Zie voor meer informatie het persbericht en de website www.securex.be.

Van Deelen
Van Deelen is een middelgrote Nederlandse partij in salarisverwerking. De onderneming is gespecialiseerd in het verzorgen van verloningen en het adviseren van werkgevers over salaris- en HR-aangelegenheden. Oprichter Theo van Deelen blijft na de overname actief als commercieel directeur. Zie voor meer informatie www.vandeelensalaris.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente koop transacties

Alle transacties