Home / Transacties / Overname Rijnplant door DNA Green Group
Verkoop Food & Agri

Overname Rijnplant door DNA Green Group

Transactie
DNA Green Group B.V. heeft 100% van de aandelen in Rijnplant B.V. overgenomen. Het team Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Rijnplant is actief in de veredeling, vermeerdering en opkweek van jong plantmateriaal van voornamelijk Anthurium variëteiten. Daarnaast kweekt Rijnplant Anthurium en Bougainvillea voor nationale en internationale tuincentra, bloemisten, bouwmarkten en supermarkten. Rijnplant is met haar Anthurium veredelingsactiviteiten één van de wereldwijde marktleiders. Zie voor meer informatie: www.rijnplant.nl.

DNA Green Group is één van de leidende veredelingsbedrijven in snijbloemen, potplanten, perkplanten en meerjarige planten. De onderneming realiseert met meer dan 6.000 medewerkers jaarlijks een omzet van € 170 miljoen en was nog niet actief in de Anthurium markt. Zie voor meer informatie: www.dnagreengroup.com

Door de overname van Rijnplant verstevigt DNA Green Group haar positie in de verdelingsbranche. Daarnaast biedt het omvangrijke marketing- en verkoopnetwerk van DNA Green Group een aanzienlijk groeiperspectief voor de veredelingsactiviteiten met betrekking tot de Anthurium plant.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties