Overname Klaver Giant Groep door VDK Groep

Overname Klaver Giant Groep door VDK Groep

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
VDK Groep B.V. heeft 100% van de aandelen in Klaver Giant Groep B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Klaver Giant Groep
Klaver Giant Groep bekleedt met zelfstandig gespecialiseerde technische bedrijven een marktleidende positie in Noord-Holland. De groep is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot een betrokken, toonaangevende installateur met zeer ruime ervaring en kennis op het gebied van elektrotechniek, klimaattechniek, beveiligingstechniek, datatechniek, ICT, infratechniek en zonne-energie.

Zie voor meer informatie: https://www.giant.nl/ .

VDK GROEP
De VDK Groep bestaat uit ca. 1.400 medewerkers verdeeld over 36 installatiebedrijven. De groep heeft een unieke filosofie waarbij de klant centraal staat, de bedrijven zelfstandig binnen de VDK Groep opereren – met de voordelen van een groot bedrijf - en waarmee alle specialisme in de organisatie aanwezig is. De diverse bedrijven zijn gespecialiseerd om klanten in het gehele proces, van ontwerp tot beheer en onderhoud, te bedienen. Klaver Giant Groep past precies bij deze filosofie en wijze van opereren.

Zie voor meer informatie: www.vdkgroep.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties