Overname Jos Visser Karrosserie door Autoschat

Overname Jos Visser Karrosserie door Autoschat

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
W. Schat Holding B.V. heeft 100% van de aandelen overgenomen in Jos Visser Car Specials B.V. en R.J. Visser Karrosserie B.V., gezamenlijk bekend als Jos Visser Karrosserie. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Jos Visser Karrosserie, gevestigd in Drachten, is actief in de opbouw van grote, middelgrote en kleine carrosserieën. De onderneming verzorgt maatwerk voor onder andere bibliotheekbussen, mobiele kantoren, verhuiswagens, politievoertuigen, ambulances, kippers, rouwwagens en rolstoelcabines. Zie voor meer informatie: www.josvisserkarrosserie.nl.

W. Schat Holding is de eigenaar van Autoschat, de onderneming achter onder andere Autoschat Lease en Bas Autoverhuur. Autoschat is een van de grotere Mercedes Benz-dealers in Noord-Nederland en verhuurt via Bas Autoverhuur personenauto’s en bedrijfswagens op 9 locaties in Friesland. Tevens voert de onderneming reparaties en schadeherstel uit aan alle automerken. Met deze overname versterkt Autoschat haar positie in het (her-)inrichten van bedrijfswagens. Zie voor meer informatie: www.autoschat.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.