Home / Transacties / Overname Favourite Mail door Nic. Oud Direct Mail
Verkoop Technologie, Media & Telecommunicatie

Overname Favourite Mail door Nic. Oud Direct Mail

Transactie
Distributiecentrum Nic Oud B.V. (Nic Oud) heeft de alle activiteiten van IT4DM en de aandelen in Favourite Mail B.V. overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Favourite Mail is een onderneming gespecialiseerd in printen, personaliseren, datamanagement, projectcoördinatie, fulfilment en retour- en responseverwerking. Het bedrijf is opgericht in 2001 en gevestigd te Alkmaar. Door de aansluiting van Favourite Mail bij Nic Oud kan het bedrijf haar expertise op het gebied van printen nog verder benutten.
Zie voor meer informatie: www.favouritemail.nl

Nic Oud is marktleider in het verpakken en verzenden van mailingen en magazines en portobemiddeling. Wat in 1978 in Alkmaar begon met het verzenden van reisgidsen naar reisbureaus is uitgegroeid tot een all-round Direct Mail bedrijf met meer dan 168 vaste medewerkers. Sinds 2007 verzorgen ze ook de e-fulfilment voor 90 webwinkels. Opslag, voorraadbeheer en verzending van webshopbestellingen in een geautomatiseerd fulfilment magazijn. Ook shopmanagement en distributie van POS materialen en beursmaterialen behoren tot de aangeboden diensten. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn dan ook: printen, adresseren, sealen, couverteren en e-Fulfilment. Nic Oud is gevestigd te Heerhugowaard en heeft daar een pand van meer dan 20.000 m2.
Zie voor meer informatie: www.nicoud.nl

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties