Home / Transacties / Overname Eppinga B.V. door Concordia Holding
Koop Bouw, Installatie & Infrastructuur

Overname Eppinga B.V. door Concordia Holding

Transactie
Bouwcenter Concordia heeft Bouwcenter Eppinga overgenomen. Dankzij deze overname is Eppinga Hout en Bouwmaterialen onderdeel geworden van Concordia Holding. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de koper begeleid bij deze succesvolle transactie.

Concordia Holding B.V.
𝗕𝗼𝘂𝘄𝗰𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗼𝗿𝗱𝗶𝗮 is met 13 vestigingen dé leverancier voor hout- en bouwmaterialen in Noord-Nederland. Concordia is leverancier voor zowel de professionele verwerker als de particulier. Met de overname van Eppinga kan Concordia haar service en geografische dekking in Noord-Nederland verder uitbreiden. In 2023 zal de aandacht liggen op het samenvoegen van de organisaties om zo van elkaars sterktes te kunnen profiteren.

Zie voor meer informatie: Concordia.

Eppinga
𝗘𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴𝗮 𝗛𝗼𝘂𝘁 & 𝗕𝗼𝘂𝘄𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝗲𝗻 is al meer dan dertig jaar een begrip in Zuid Oost Friesland. Eppinga is als familiebedrijf in Ureterp begonnen en in 2012 verhuisd naar de huidige locatie in Drachten. Met een uitgebreid assortiment, een grote voorraad, een grote showroom, een eigen schaverij en eigen transport bekleden zij een sterke positie in de bouw.

Zie voor meer informatie: Eppinga.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente koop transacties