Overname Brefu Funderingstechnieken door Van 't Hek Groep

Overname Brefu Funderingstechnieken door Van 't Hek Groep

Koop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
Dit jaar viert Brefu Funderingstechnieken haar 25-jarig jubileum. Om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen en de onderneming verder te laten groeien, hebben zij gekozen voor aansluiting bij de Van 't Hek Groep. Rembrandt M&A heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Van ‘t Hek Groep
Het familiebedrijf Van ’t Hek Groep is een toonaangevende speler in funderingstechnieken. Door uitbreiding van activiteiten en enkele overnames is de Van ’t Hek Groep in de voorbije jaren aanzienlijk gegroeid. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse hei-technieken, damwandconstructies en andere funderingstechnieken. De gekozen techniek is altijd de meest economische, praktische en minst omgevingbelastende.

Zie voor meer informatie: www.vanthek.nl.

Brefu Funderingstechnieken
Brefu Funderingstechnieken heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van funderingstechnieken en heeft de beschikking over eigen apparatuur. Hierdoor is Brefu Funderingstechnieken in staat om kwalitatief zeer hoogstaand werk uit te voeren. Brefu Funderingstechnieken richt zich als aannemer naast funderingsherstel ook op het aanbrengen van stalen buispalen en casing draaipalen. Het bedrijf is met name actief in Rotterdam en heeft de fundering van meer dan 500 panden in de Maasstad hersteld.

Zie voor meer informatie: www.brefu.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente koop transacties

Alle transacties