Overname De Wijndragers door Wadinko en Management Buy-Out

Overname De Wijndragers door Wadinko en Management Buy-Out

Verkoop | Food & Agri
1 2
Transactie
Christian Lensen en Wadinko N.V. hebben 100% van de aandelen overgenomen in De Wijndragers B.V. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid in deze transactie.

De Wijndragers
De Wijndragers is een ambachtelijke producent van mosterd, dressing, koude sauzen, mayonaise, dips, marinades, olie en azijn. Het familiebedrijf is opgericht in 1983 en is uitgegroeid tot een onderneming met export naar 20 landen. De Wijndragers produceert onder eigen label onder meer ‘De Wijndragers’, ‘aMust’ en ‘Big Sam´s’ en maakt ook verschillende private labelproducten.

Christian Lensen is als commercieel manager al geruime tijd aan de onderneming verbonden. Na de management buy-out, in samenwerking met Wadinko, streeft hij naar een verdere groei van de onderneming door uitbreiding van het klantenbestand en het ontwikkelen van nieuwe producten. Zie voor meer informatie: www.wijndragers.nl.

Wadinko
Wadinko is een regionale participatiemaatschappij, die de bedrijvigheid – en daarmee de werkgelegenheid – wil bevorderen in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. Wadinko participeert bij voorkeur in ondernemingen in de maakindustrie en zakelijke dienstverlening. Zie voor meer informatie: www.wadinko.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.