Overname Coldenhove Papier door Neenah Paper

Overname Coldenhove Papier door Neenah Paper

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
Neenah Paper, Inc. heeft 100% van de aandelen in W.A. Sanders Coldenhove Holding B.V. (Coldenhove Papier) overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Coldenhove Papier
In 1661 werd er op de huidige locatie van Coldenhove Papier gestart met produceren van papier en in de daaropvolgende 350 jaar is er vanuit deze activiteiten een leverancier ontstaan van kwalitatief hoogwaardig papier voor speciale toepassingen. Coldenhove Papier is zich in de laatste 20 jaar in toenemende mate gaan richten op het digitaal industrieel printen van textiel met de ontwikkeling van het succesvolle sublimatie transfer papier (DTP). Binnen deze markt heeft Coldenhove Papier een toonaangevende internationale positie verworven als een leverancier van een ruim assortiment aan hoogwaardig sublimatie transfer papieren (DTP). Daarnaast richt de onderneming zich op andere specialistische papieren zoals onder meer medische sterilisatie papieren. Coldenhove Papier heeft een moderne productielocatie in Eerbeek waar circa 120 medewerkers werden. De onderneming verkoopt haar producten in ruim 45 landen. Zie voor meer informatie: www.coldenhove.com.

Neenah Paper, Inc.
Neenah Paper is een internationale producent van specialistische papieren en andere materialen. De onderneming richt zich met name op niche markten waarin de presentatie en kwaliteit van het papier van groot belang zijn. Belangrijke producten zijn onder meer filtratie media, specialistische substraten voor tapes en label en hoogwaardige papier voor printdoeleinden of verpakkingstoepassingen. Neenah Paper is beursgenoteerd aan de NYSE en heeft haar hoofdkantoor in Alpharetta, Georgia (Verenigde Staten). De onderneming heeft productielocaties in de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en verkoopt haar producten in ruim 80 landen. Zie voor meer informatie: www.neenahpaper.com.

Onze adviseurs helpen u graag.