Overname Chiquita Food Innovation door Hessing

Overname Chiquita Food Innovation door Hessing

Verkoop | Food & Agri
1 2
Bite - Nederlands

Transactie
Hessing B.V. heeft 100% van de aandelen verworven in Chiquita Food Innovation B.V., eigenaar van de vers gesneden fruitactiviteiten van Chiquita in de Benelux. Rol Rembrandt Rembrandt Fusies & Overnames heeft Chiquita Brands International SARL (verkoper) begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Chiquita is een toonaangevende, internationale marketeer en distributeur van bananen en andere vruchten en fruitproducten, met 21.000 werknemers in 70 landen. In Nederland en België is het bedrijf bekend door bananen, ananassen en meloenen. Wereldwijd levert Chiquita nog vele andere soorten vers fruit, kant-en-klare gemengde salades en gezonde en voedzame snacks op basis van fruit van de merken Chiquita® en Fresh Express® www.chiquita.nl.

Hessing teelt, snijdt, bewerkt, verpakt en vervoert groenten. Het bedrijf is uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van panklare groenten, AGF-specialiteiten, verse sappen en convenience producten. In totaal telt Hessing ruim 1.200 medewerkers www.hessingsupervers.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.