Overname APH Group door 365 Capital

Overname APH Group door 365 Capital

Verkoop | Food & Agri
1 2
Transactie
365 Capital heeft een belang verworven in Agricultural Production & Handling B.V. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de aandeelhouders begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Agricultural Production & Handling B.V.
APH is wereldwijd actief als groothandel van A-merk agrarische machines en systemen voor aardappel- en groenteproductie en irrigatie. De onderneming is gevestigd in Heerenveen en heeft dochterondernemingen in onder andere Rusland, Kazachstan, Turkije, Wit-Rusland, Roemenië, Polen, Slowakije en China. De activiteiten van APH zijn ondergebracht in vier kenniscentra: field equipment, irrigation, in-store solutions en engineering. De onderneming onderscheidt zich door een hoog service niveau en een oplossingsgerichte integrale aanpak.

Zie voor meer informatie: www.aphgroup.com.

365 Capital
365 Capital is een onafhankelijke participatiemaatschappij die zich richt op Nederlandse bedrijven. Met strategische kennis, financiële middelen en branche-expertise ondersteunt 365 Capital de ondernemer en het management bij het verbeteren van winstgevendheid en het accelereren van van groei, zowel organisch als door acquisities. 365 Capital heeft een belang in onder andere Swiss Sense en Rojo Steigerbouw.

Zie voor meer informatie: www.365capital.com.

Onze adviseurs helpen u graag.