Home / Transacties / Overname Adviesburo De Kempen door Schouw Informatisering
Koop Technologie, Media & Telecommunicatie

Overname Adviesburo De Kempen door Schouw Informatisering

Transactie
SI Group B.V. heeft de aandelen in Adviesbureau de Kempen B.V. (SBA Business Solutions) overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
SI is een ERP specialist voor de food sector. De activiteiten omvatten zowel consultancy als eigen ontwikkeling. De oplossingen die het bedrijf levert omvatten alle aspecten van de bedrijfsvoering, en er zijn verschillende oplossingen voor kleine, middelgrote, en grote foodbedrijven.
Zie voor meer informatie: www.schouw.org

SBA Business Solutions is een leverancier van ERP software. Het bedrijf is gespecialiseerd in software voor groothandels, food bedrijven, en non-profit organisaties. Na de overname is SBA op de campus van SI Groep in Etten-Leur ingetrokken. Vooral op het gebied van marketing, sales en administratie is een hecht collectief ontstaan dat met de verhuizing van SBA een belangrijke stap in het integratieproces zag. Schouw Informatisering en SBA Business Solutions blijven onder eigen management ieder hun vertrouwde doelgroepen bedienen.
Zie voor meer informatie: www.sba.nl

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente koop transacties