Overname aandelen Meatless door BENEO

Overname aandelen Meatless door BENEO

Verkoop | Food & Agri
1 2
Transactie
BENEO GmbH, onderdeel van het beursgenoteerde Südzucker AG, heeft 100% van de aandelen in Meatless overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Meatless Holding B.V.
Meatless, opgericht in 2005 en gevestigd in Goes, is een leverancier van getextureerde plantaardige ingrediënten, met oplossingen op basis van rijst, fababonen, tarwe, erwten, lupine en quinoa. De producten van Meatless zijn duurzaam van ontwerp, waarbij de productieprocessen een zeer lage koolstofvoetafdruk hebben.

Zie voor meer informatie: www.meatless.nl.

BENEO GmbH
BENEO, een dochteronderneming van Südzucker, heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van ingrediënten uit natuurlijke bronnen voor voedings-, voeder- en farmaceutische producten. BENEO, dat in 2007 werd opgericht, is actief in meer dan 80 landen, stelt meer dan 1.000 mensen tewerk en heeft vijf ultramoderne productiesites in België, Chili, Duitsland en Italië. Het bedrijf ziet grote vooruitzichten voor de nieuwe reeks oplossingen in Europa als een focusmarkt in eerste instantie, met plannen voor verdere expansie wereldwijd.

Zie voor meer informatie: www.beneo.com.

Onze adviseurs helpen u graag.