Management Buy-Out bij Mohs Klinieken

Management Buy-Out bij Mohs Klinieken

Management Buy-Out | Gezondheidszorgs & Educatie
1
Transactie
Dr. J.M. Muche, dermatoloog bij Mohs Klinieken, heeft middels een Management Buy-Out samen met collega dermatoloog drs. A. van Rengen, 100% van de aandelen in Mohs Holding B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft het managementteam begeleid bij deze Management Buy-Out.

Mohs Klinieken
Mohs Klinieken heeft vestigingen in Dordrecht, Amsterdam en Hoorn en is, naast algemene dermatologie, als een van de weinige klinieken in Nederland gespecialiseerd in Mohs techniek voor dermato-oncologie (huidkanker). Dit is een zeer innovatieve technologie waarbij de kans op succes van huidkankeroperaties vele malen hoger ligt dan bij traditionele behandelingen van huidkanker. De onderneming is 8 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot een leidende en innovatieve keten binnen de dermatologische zorg. De onderneming is één van de weinige klinieken die volledig in eigendom is van dermatologen. Zie voor meer informatie: www.mohsklinieken.nl

Het managementteam
Het managementteam is geruime tijd werkzaam bij de onderneming en was reeds in bezit van een deel van de aandelen van de onderneming. Door middel van deze Management Buy-Out hebben zij hun ambitie om gezamenlijk eigenaar te zijn kunnen verwezenlijken.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente management buy out transacties

Alle transacties