Groeikapitaal voor Helin

Groeikapitaal voor Helin

Anders | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Helin heeft kapitaal opgehaald om haar groeiplannen te financieren. Deze kapitaalinjectie zal bijdragen aan de uitbreiding van Helin’s commerciële en ontwikkelingsteams, en de verdere verfijning van hun geavanceerde Industrial Edge Intelligence SaaS-platform. Rembrandt Fusies & Overnames heeft Helin ondersteund bij het ophalen van deze financiering.

Helin
Helin heeft een software platform ontwikkeld waarmee in de cloud edge devices efficiënt en veilig uitgelezen en aangestuurd kunnen worden. Helin’s unieke edge computing-oplossing integreert gegevensverwerking, applicaties en beveiliging in één naadloos platform. Met real-time data-extractie, geavanceerde computervision en AI-technologieën, biedt Helin de maritieme en energiesectoren de mogelijkheid om het beheer en de bediening van hun industriële apparaten te optimaliseren.

Zie voor meer informatie: https://www.helindata.com/.

Forward one
FORWARD.one is een venture capital fonds gespecialiseerd in hightech hardware startups en scale-ups. Met meer dan 200 miljoen euro beheerd over verschillende fondsen, investeert FORWARD.one in sectoren waaronder robotica, halfgeleiders, fotonica, sensoren, virtuele/augmented reality, biomanufacturing en audiotechnologie.

Zie voor meer informatie: https://www.forward.one/.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente overige transacties

Alle transacties