Pauline Terlouw

Pauline Terlouw

HR Manager

Rotterdam
pauline.terlouw@rma.nl
Telefoonnummer
+31 10 4536 152

Pauline & Rembrandt

Pauline studeerde Sociologie aan de Erasmus Universtiteit. Ze werkte hiervoor bij een vermogensbeheerder en Rabobank in verschillende leidinggevende rollen. Vanaf 2019 werkt ze als HR-manager bij Rembrandt.

"Vanuit mijn eerdere functies als teamleider en verschillende coachingsopleidingen, heb ik veel ervaring op gedaan die ik nu als HR-manager net weer vanuit een andere invalshoek gebruik. De functie bij Rembrandt is heel breed en een leuke combinatie van strategisch thema’s bedenken en ook actief zelf begeleiden."

Ik vind het fijn om mijn intuïtie te kunnen gebruiken. Door bijvoorbeeld de juiste nieuwe werknemer te vinden qua fit, maar ook door goed aan te voelen waar de organisatie behoefte aan heeft.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

Bij Rembrandt werken hoogopgeleide, enthousiaste mensen die altijd openstaan voor ontwikkeling. Die intrinsieke behoefte om te blijven ontwikkelen maakt mijn werk extra leuk. Om de sfeer bij Rembrandt te beschrijven, geef ik vaak het voorbeeld dat we elke dag wel een paar keer hardop lachen. We hebben veel lol met elkaar, maar we delen ook waar we mee zitten. Je bent niet elkaars concurrent, maar juist onderdeel van een team dat elkaar sterker maakt.