Home / Transacties / Verkoop van Van Scherpenzeel Makelaardij B.V. aan Bazen Beheer B.V. door J.R.H. Greven Holding B.V.
Verkoop Zakelijke Dienstverlening

Verkoop van Van Scherpenzeel Makelaardij B.V. aan Bazen Beheer B.V. door J.R.H. Greven Holding B.V.

Transactie
Paul Makelaars O.G. B.V. (Paul Makelaars) heeft de aandelen in Van Scherpenzeel Makelaardij B.V., Makelaarskantoor A. van Osnabrugge & ZN. B.V., en J.B. van Scherpenzeel Assurantiën B.V. overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Paul Makelaars is, zoals de naam al doet vermoeden, een makelaarsbedrijf. Het bedrijf is actief in Vechtstreek en in het Gooi, en begeleid bij de aan- en verkoop van residentieel vastgoed. Daarnaast bemiddelt het bedrijf bij huur en verhuur, en verzorgt het taxaties. Paul Makelaars is lid van de N.V.M. en bij de C.R.M.T. geregistreerd. Tenslotte begeleidt Paul Makelaars bij het financiële aspect van een huis kopen/verkopen, en bemiddelt het ook in vastgoedobjecten buiten Nederland.
Zie voor meer informatie: www.paulmakelaars.nl

Van Scherpenzeel is een makelaarskantoor met kantoren in Utrecht en Maarssen. Dit bedrijf is actief in verkoopbemiddeling, aankoopbemiddeling, en verhuurbemiddeling van woonhuizen. Verder doet het bedrijf taxaties en geeft het advies. Tenslotte kan men ook bij Van Scherpenzeel terecht voor de ondersteuning van VVE’s, en heeft het bedrijf een vestiging van de Hypotheekshop.
Zie voor meer informatie: www.vanscherpenzeel.nl

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties