Home / Transacties / Verkoop van Klein Vink Rekreatie B.V.
Verkoop Recreatie & Horeca

Verkoop van Klein Vink Rekreatie B.V.

Transactie
Roompot Recreatie Beheer B.V. (Roompot) heeft de aandelen in Kleinvink Recreatie B.V. en Thermaalbad Arcen B.V., eigendom van de Sint Bonifacius Stichting, onafhankelijk onderdeel van het Rooms Katholieke Kerkgenootschap in Nederland, overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
De activiteiten van Klein Vink betreffen het uitbaten van een camping, een bungalowpark en een geneeskrachtig thermaalbad. Het bungalowpark en de camping worden gekenmerkt door rust en kalmte. Het recreatiepark is ruim 40 jaar geleden opgezet uit Christelijke overwegingen.

Roompot Vakanties is een aanbieder van vakantieparken, en is actief in het beheren van campings en bungalowparken. Roompot Vakanties is opgericht in 1965, en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 150 bungalowparken en 23 campings. Het bedrijf heeft ook een internationaal aanbod in Duitsland, Belgiƫ, Frankrijk en Denemarken. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Kamperland.
Zie voor meer informatie: www.roompot.nl

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties