Home / Transacties / Verkoop door Spoorflex Safety First B.V.
Verkoop Logistics

Verkoop door Spoorflex Safety First B.V.

Transactie
Genesee & Wyoming Incorporation (Genesee & Wyoming) heeft de aandelen in Rotterdam Rail Feeding B.V. (Rail Feeding) overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Rail Feeding is gespecialiseerd in het verzorgen van rangeer- en feederprocessen voor de gehele spoorsector in Nederland en Belgiƫ. Verspreid over beide landen wordt er gewerkt op de diverse emplacementen, goederenstations en terminals. Hier wordt het los- en laadproces van de goederentreinen ondersteund en worden er rangeerwerkzaamheden verricht. Rail Feeding is ook toegelaten in Duitsland waar identieke diensten kunnen worden geleverd. Het bedrijf is erkend door de Inspectie voor Verkeer en Waterstaat.
Zie voor meer informatie: www.railfeeding.com

Genesee & Wyoming is een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezighoudt met goederenvervoer over het spoor. G&W exploiteert 62 spoorwegbedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Australiƫ, Bolivia en Nederland. Tevens verzorgt G&W het rangeerwerk in 16 havens in Noord-Amerika en Europa, vervoert het steenkool vanuit het Power River Basin, en levert het rangeerdiensten in industriegebieden.
Zie voor meer informatie: www.gwrr.com

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties