Home / Transacties / Verkoop door Bongers Automotive Beheer B.V.
Verkoop Consumer Products & Retail

Verkoop door Bongers Automotive Beheer B.V.

Transactie
Pon’s Automobielhandel B.V. (Pon) heeft de aandelen in Bongers Automotive B.V. overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Bongers Automotive was een van de grootste Volkswagen/Audi dealers van Nederland. De onderneming had zes vestigingen in de regio Eindhoven. AB Lease maakt ook onderdeel uit van de onderneming. Auto Bongers had circa 175 medewerkers ten tijde van de overname. De onderneming heeft een rijke geschiedenis, en is opgericht in de jaren ’40 als reisbureau en taxibedrijf in St. Oedenrode.

Pon Holdings is een internationaal handelsbedrijf met een focus op de automotive markt en de markt voor elektrische systemen en bouwbenodigdheden. Pon is met name groot geworden door het importeren van Volkswagen en andere VAG merken (zoals Audi, Seat en Skoda) in Nederland, waar het in 1947 mee begonnen is. Pon heeft ook een eigen groep van autodealers, met 12 vestigingen en 300 medewerkers. Hier worden Volkswagens en Audi’s aangeboden, en onderhoud geleverd.
Zie voor meer informatie: www.pondealer.nl

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties