Home / Transacties / Redhotminute joint-venture We Are You met ABN Amro Participaties
Verkoop Technologie, Media & Telecommunicatie

Redhotminute joint-venture We Are You met ABN Amro Participaties

Transactie
Colours B.V., Mangrove B.V. en Redhotminute B.V., drie Nederlandse digital agencies, gaan samenwerken onder de naam We Are You B.V., ondersteund door ABN Amro Participaties. De drie onderdelen blijven zelfstandig opereren, maar door de samenwerking op de achtergrond kunnen de verschillende werkmaatschappijen hun klanten meer flexibiliteit en expertise bieden.
Rembrandt Fusies & Overnames begeleidde de aandeelhouders van Redhotminute B.V. bij het vormgeven van deze samenwerking.

Redhotminute
Sinds 2001 ontwerpt en ontwikkelt Redhotminute websites, apps en e-commerceplatformen. Hierbij biedt Redhotminute een totaalpakket aan diensten en verschillende technieken, zoals Sitecore, Umbraco, OutSystems en Xamarin. Redhotminute werkt bijvoorbeeld voor de Efteling, Landal GreenParks, Kia, Toyota, Renewi (Van Gansewinkel) en Van der Valk.

Zie voor meer informatie: www.redhotminute.com.

Colours & Mangrove
Als full-service digital agency ontwikkelt Colours websites voor aansprekende klanten, zoals Eneco, Stedin, Schouten & Nelissen, De Goudse Verzekeringen en Vitens. Mangrove focust op de ontwikkeling van websites op basis van user experience design en plaatst de website in de bredere context van de totale customer experience, bijvoorbeeld voor Unicef, de Hartstichting, het Rode Kruis (internationaal), KNMI, Universiteit Utrecht, TU Delft, Omron, Essent en Stayokay.

Zie voor meer informatie: www.colours.nl en www.mangrove.com.

ABN Amro Participaties
ABN Amro Participaties heeft een diverse investeringsportefeuille en focust op ondernemingen met een duidelijk groeipotentieel en een proactief management.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties