Rabobank verkoopt MyOrder aan het beursgenoteerde Easy2pay

Rabobank verkoopt MyOrder aan het beursgenoteerde Easy2pay

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
De beursgenoteerde betalingsdienst Easy2pay heeft het mobiele platform MyOrder overgenomen van de Rabobank. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper geadviseerd in het realiseren van deze transactie.

MyOrder B.V.
MyOrder is in 2008 opgericht als mobiele bestel- en betaalapp. In 2012 heeft Rabobank een meerderheidsbelang genomen in MyOrder om haar positie in mobiel betalen te versterken. Met de lancering van de On the Go! app verscherpte MyOrder eind 2017 haar koers naar een volledige focus op mobiliteitsdiensten.

Zie voor meer informatie: www.myordergo.com.

Ease2pay N.V.
Ease2pay is een transactieplatform voor betalen en loyaliteitsprogramma’s. De app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa’s of pinterminals. Net als MyOrder is Easy2pay ook actief met een betaalapp voor parkeren en tanken. Beide diensten worden na de overname samengevoegd. Het bundelen van de krachten en de financiële mogelijkheden van een beursgenoteerd bedrijf zullen bijdragen aan het verder versnellen van de reeds ingezette groei.

Zie voor meer informatie: www.ease2paynv.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties