Overname VH ict door Techone

Overname VH ict door Techone

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Techone B.V. heeft 100% van de aandelen in VH Automatisering B.V. en Netwerkplan B.V. overgenomen. Voor Techone is het de vierde overname dit jaar. De groep bestaat nu uit 36 bedrijven, verspreid over het land. Rembrandt M&A heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

VH ict
VH ict is een Groningse Managed Service Provider (MSP) die cloud, security en connectiviteit oplossingen biedt aan MKB-bedrijven in Noord-Nederland. Met name de kennis die het bedrijf heeft van werkplekbeheer en Sophos-beveiligingsoplossingen, zijn voor Techone interessant. Richard Hulst, een van de voormalige eigenaren van VH ict, zal na de overname aanblijven als directeur. Richard is meer dan tevreden: Dit is een geweldige kans om verder te groeien en onze klanten nog beter van dienst te zijn, terwijl we onze unieke identiteit behouden.”

Zie voor meer informatie: www.vhict.nl.

Techone
Techone, een vooraanstaande speler in de Managed Service Provider (MSP) markt, bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen, die actief samenwerken om de beste klantenervaring te realiseren. De onderneming hanteert een actieve buy-and-buildstrategie. Met de strategische overname van VH ict, breidt Techone haar positie in de MSP-markt verder uit en vergroot haar landelijke dekking.

Zie voor meer informatie: www.techone.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties