Home / Transacties / Overname Verenigde Bierens Bedrijven door PWT Group
Verkoop Industrie

Overname Verenigde Bierens Bedrijven door PWT Group

Transactie
PWT Group B.V. heeft 100% van de aandelen in Verenigde Bierens Bedrijven B.V. verkregen. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Verenigde Bierens Bedrijven
Het familiebedrijf Bierens is oorspronkelijk opgericht in 1880 en inmiddels ruim 75 jaar gespecialiseerd in de productie van tandwielen, tandwielkasten, mechanische aandrijvingen, speciale machines en revisiewerkzaamheden. De producten worden toegepast in uiteenlopende industrie├źn zoals de maritieme, zware industrie en mijnbouwsector. De onderneming staat bekend om haar hoge technische kennis en innovatieve kracht en is wordt gekenmerkt door een hoge productie complexiteit met lage productievolumes. Zie voor meer informatie: www.bierens.com.

P. van der Wegen Gears
PWT Group is voornamelijk bekend van de Tilburgse tandwielproducent P. van der Wegen Gears. Deze onderneming produceert grote stalen tandwielen met doorsnedes van 16 meter tot 30 meter. Circa 90% van de productie gaat naar buitenlandse afnemers in onder meer de staal- en mijnbouw. Zie voor meer informatie: www.vanderwegen.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties