Overname van W. van den Heuvel en Zoon Infra door Van Gelder

Overname van W. van den Heuvel en Zoon Infra door Van Gelder

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. heeft 100% van de aandelen in W. van den Heuvel en Zoon Infra B.V overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers geadviseerd bij het realiseren van deze transactie.

W. van den Heuvel en Zoon Infra B.V.
W. van den Heuvel en Zoon Infra uit Rhoon is een aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw met als specialisme lightrail (tram)werkzaamheden. In de regio Rotterdam en Den Haag wordt de aanleg, vervanging en het onderhoud van nieuw en bestaand tramspoor uitgevoerd in opdracht van hoofdzakelijk de R.E.T., HTM en de gemeenten. Naast de werkzaamheden aan het tramspoor is W. van den Heuvel en Zoon Infra actief in wegenbouw, saneringen en rioolwerken voor diverse gemeenten in de regio Rotterdam.

Zie voor meer informatie: www.vandenheuvelinfra.nl.

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V.
Aannemingsmaatschappij van Gelder uit Elburg is een aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en voert door heel Nederland werkzaamheden uit voor de aanleg en reconstructie van wegen en verkeersknooppunten en aan rioleringssystemen, waterwerken en stadvoorzieningen. De onderneming is onderdeel van de Van Gelder Groep, waarin diverse groepsmaatschappijen actief zijn in kabel-, leiding- en montagewerken, verkeerstechniek, railwerkzaamheden en telecom. Ook beschikt Van Gelder over een eigen asfaltcentrale.

Zie voor meer informatie: www.vangelder.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties