Overname van Visser Elektrotechniek door VDK Groep

Overname van Visser Elektrotechniek door VDK Groep

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
VDK Groep B.V. heeft 100% van de aandelen in Visser Elektrotechniek B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Visser Elektrotechniek
Visser Elektrotechniek is een familiebedrijf, gevestigd in Beverwijk, dat al meer dan 100 jaar actief is in de installatiemarkt. De onderneming is actief op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek, zonnepanelen, duurzame energie en keuringen & inspecties. Visser onderscheidt zich door te investeren in en tijd te nemen voor haar klanten en personeel. Hierdoor is de onderneming door de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend regionaal installatiebedrijf.

Zie voor meer informatie: www.visserelektro.nl.

VDK Groep
De VDK Groep bestaat uit ca. 1.400 medewerkers verdeeld over 35 installatiebedrijven. De groep gelooft in een filosofie waarbij de mensen centraal staan en de bedrijven zelfstandig binnen de groep opereren met de voordelen van een groot bedrijf. De klant is enorm belangrijk, daarom zijn de diverse bedrijven op elk onderdeel gespecialiseerd om haar klanten in het gehele proces, van ontwerp tot beheer en onderhoud, te bedienen. Visser Elektrotechniek past precies bij deze filosofie en wijze van opereren.

Zie voor meer informatie: www.vdkgroep.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties