Overname van Veenstra Corporate Communicatie en Ontwerp door Landkaartje

Overname van Veenstra Corporate Communicatie en Ontwerp door Landkaartje

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Landkaartje Beheer B.V. heeft 100% van de aandelen in Veenstra Corporate Communicatie en Ontwerp B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Veenstra Corporate Communicatie en Ontwerp B.V.
Veenstra Corporate Communicatie en Ontwerp is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van (beurs)stands en winkelinterieurs. Waar de onderneming 35 jaar geleden als eenmanszaak begon, is zij uitgegroeid tot professionele partner voor verschillende klanten. Met een hecht team van 15 medewerkers bedient zij een mooie klantenportefeuille, met onder andere enkele grote klanten uit de farmaceutische industrie.

Zie voor meer informatie: www.veenstra.co.

Landkaartje Beheer B.V.
Landkaartje Beheer is de eigenaar van Groenewold Media, een full-service mediabureau die zich focust op het versterken van de naamsbekendheid en het imago van bedrijven. Eigenaar Alwin Deems voegt beide bedrijven samen onder de naam Veenstra Design. Door alle expertises te combineren, kunnen bedrijven bij hen terecht voor design in de volle breedte - van stand- en interieurbouw tot webdesign en drukwerk.

Zie voor meer informatie: www.groenewold.media.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties