Home / Transacties / Overname van Tensen & Nolte Infectiepreventie door Sansidor
Verkoop Business Services

Overname van Tensen & Nolte Infectiepreventie door Sansidor

Transactie
Sansidor B.V. heeft 100% van de aandelen in Tensen & Nolte Infectiepreventie B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Tensen & Nolte Infectiepreventie B.V.
Sinds 2006 ondersteunt Tensen & Nolte Infectiepreventie bij het opzetten, ontwikkelen en onderhouden van infectiepreventie op consult basis. Vanaf het eerste moment leveren ze door heel Nederland infectiepreventie op maat bij zorginstellingen uit verschillende branches. De deskundigen helpen onder andere met het opstellen van beleid, advies bij vragen of ontwikkelingen, meekijken op de werkvloer, instructies geven en outbreakmanagement.

Zie voor meer informatie: www.tensennolte.nl.

Sansidor B.V.
Sansidor is een TIC-netwerkorganisatie (Testen, Inspectie en Certificatie) die in 2017 is ontstaan als investering van HC Partners. De organisatie bestaat uit verschillende inspectiebedrijven en laboratoria met specialisaties op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, asbest, gebouwinspecties, brandpreventie en voedselveiligheid. Sansidor is erop uit om middels buy & build door te groeien. Met de toevoeging van Tensen & Nolte Infectiepreventie ligt er een sterke basis voor de infectiepreventietak.

Zie voor meer informatie: www.tensennolte.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties