Overname van tbp electronics door VDL Groep

Overname van tbp electronics door VDL Groep

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
VDL Groep heeft 100% van de aandelen in tbp electronics overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

tbp electronics
tbp electronics is een Nederlandse onderneming actief in Electronics Manufacturing Services (EMS). De onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en testen van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers zijn actief in diverse sectoren, waaronder semicon, olie & gas, media & entertainment, medisch, lucht- & ruimtevaart en defensie. In het kader van de overdracht blijft tbp-oprichter Ton Plooy nog een jaar bij tbp betrokken.

Zie voor meer informatie: www.tbp.nl.

VDL Groep
VDL Groep is een internationaal industrieel familiebedrijf met meer dan 100 bedrijven verspreid over 20 landen met ongeveer 15.000 medewerkers. Met de overname van tbp electronics zet VDL Groep een flinke stap voorwaarts op het gebied van de assemblage van elektronica. President-directeur Willem van der Leegte van VDL Groep: “Wij gaan ervan uit dat de combinatie met vooral onze activiteiten op het gebied van de hoogwaardige mechanica meerwaarde biedt voor onze klanten. Daarnaast is tbp actief in veel industrieën waarin VDL ook actief is, zoals semicon, medisch, telecom en defensie.”

Zie voor meer informatie: www.vdlgroep.com.

Klik hier voor het persbericht.

Onze adviseurs helpen u graag.