Overname van Peereboom Touringcars door Gebo Tours

Overname van Peereboom Touringcars door Gebo Tours

Verkoop | Transport & Logistiek
1 2
Transactie
Gebo Tours heeft 100% van de aandelen in Peereboom Touringcars overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Peereboom Touringcars
Peereboom Touringcars houdt zich sinds de oprichting bezig met touringcar verhuur in de breedste zin van het woord: van bustransfers tot en met compleet verzorgde reizen. De onderneming verzorgt deze transfers en reizen met verschillende soorten bussen vanuit De Goorn (Noord-Holland). Zij bedienen diverse marktsegmenten zoals scholen, bedrijven, verenigingen en particulieren en beschikken over 35 touringcars. Vanwege het gebrek aan bedrijfsopvolging is de verkoop van Peereboom Touringcars aan Gebo Tours gerealiseerd.

Zie voor meer informatie: www.peereboomtouringcars.nl.

Gebo Tours
Gebo Tours is een touringcarbedrijf welke is gevestigd in Nieuwleusen. Zij zijn gespecialiseerd in busverhuur, geheel verzorgde schoolreizen, groepsdagtochten en dagtochten naar steden, musicals, sportwedstrijden en concerten. Gebo Tours beschikt over ruim 70 touringcars en werkt daarnaast samen met Betuwe Express in Herveld, welke 60 touringcars exploiteert. Door middel van de overname van Peereboom Touringcars heeft Gebo Tours hun wens tot landelijke dekking kunnen realiseren.

Zie voor meer informatie: www.gebotours.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.