Overname van New Skool Media door Roularta Media Group

Overname van New Skool Media door Roularta Media Group

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Roularta Media Group heeft 100% van de aandelen in New Skool Media overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

New Skool Media
New Skool Media is de op één na grootste magazine-uitgever van Nederland met 21 mediamerken zoals EW, BeleggersBelangen, Delicious, Kijk en Fiets. Bij New Skool Media zijn 170 FTE werkzaam die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een omzet van ruim 45 miljoen euro.

Zie voor meer informatie: www.newskoolmedia.nl.

Roularta Media Group
Roularta is een Belgisch mediabedrijf en is actief in België, Nederland en Duitsland. In totaal zijn er binnen Roularta 1.475 FTE werkzaam en de omzet bedraagt 300 miljoen euro. In Nederland is Roularta binnen de magazinemarkt actief met Plus Magazine en Landleven. Roularta heeft het uitbreiden en versterken van haar positie op de Nederlandse magazinemarkt als belangrijke strategisch speerpunt benoemd. De overname van New Skool Media, met sterke en leidende special interest titels en een uiterst gezonde winstgevendheid, draagt in belangrijke mate bij aan de invulling van deze strategie.

Zie voor meer informatie: www.roularta.be.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties