Overname van Mavention door Portiva

Overname van Mavention door Portiva

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Portiva heeft 100% van de aandelen in Mavention overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de aandeelhouders van Mavention begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Mavention
Mavention helpt organisaties met digitaal werken. Hierbij maakt Mavention gebruik van het Office 365 en Azure platform en richt de onderneming zich niet alleen op de technische kant maar tevens ook op de adoptie binnen de organisatie. Daarnaast heeft Mavention een aantal eigen producten ontwikkeld. De onderneming is een sterk merk binnen de (inter)nationale Office 365 en SharePoint community en heeft overwegend middelgrote organisaties, multinationals en publieke instellingen als klant.

Zie voor meer informatie: www.mavention.nl.

Portiva
Portiva helpt haar (met name grootzakelijke) klanten met hun digitale transformatie door middel van een mix van bedrijfsadvies en technische Microsoft-expertise. Portiva maakt gebruik van het Office 365 en Azure platform.

Door middel van deze overname is Portiva in staat om haar marktpositie op het gebied van digitaal werken aanzienlijk te versterken.

Zie voor meer informatie: www.portiva.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties