Overname van labeling divisie van Cikam door Weber Marking Systems

Overname van labeling divisie van Cikam door Weber Marking Systems

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Weber Marking Systems B.V. heeft de activa en activiteiten van de labeling divisie van Cikam B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Cikam Labeling divisie
Cikam heeft de Labeling divisie verkocht aan Weber en stopt daardoor als distributeur van etiketteersystemen. Cikam gaat zich focussen op de divisie Geldverwerking, het specialisme van het Almeerse familiebedrijf met 73 jaar ervaring op dit gebied. De Labeling divisie van Cikam is een totaalleverancier voor coderen en etiketteren. Met de oplossingen van de Labeling divisie kunnen klanten barcodes, labels en etiketten printen en automatisch aanbrengen. De divisie onderscheidt zich door continu hoogwaardige innovatieve producten en systemen te ontwikkelen.

Zie voor meer informatie: www.cikam.nl.

Weber Marking Systems
Weber Marking Systems is onderdeel van de Bluhm Weber groep, een financieel krachtig industrieel conglomeraat. Bij de organisatie, goed voor een jaaromzet van ruim 250 miljoen euro, werken circa 800 mensen. Weber is een van ’s werelds grootste fabrikanten van etiketteer- en codeeroplossingen.

Zie voor meer informatie: www.webermarking.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties