Overname van Glassolutions, Compagnie de Saint-Gobain door Aequita

Overname van Glassolutions, Compagnie de Saint-Gobain door Aequita

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
De glasverwerker Glassolutions (Koninklijke Saint-Gobain Glass Nederland N.V.), onderdeel van Compagnie de Saint-Gobain, is overgenomen door Aequita. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Koninklijke Saint-Gobain Glass Nederland N.V.
Glassolutions is een onderdeel van Compagnie de Saint-Gobain (Saint-Gobain). Glassolutions Nederland is een leidende verwerker en leverancier van hoogwaardige glasproducten voor de bouw, waaronder dubbel en triple geïsoleerd glas, spiegels met ingebouwde LED verlichting en glazen façades van kantoorpanden. Glassolutions is actief in Nederland, genereert circa €65 miljoen omzet en heeft ongeveer 300 werknemers in dienst verdeeld over 12 locaties.

Meer informatie is beschikbaar op: www.glassolutions.nl.

Compagnie de Saint-Gobain
Saint-Gobain is opgericht in 1665 en is uitgegroeid tot wereldleider in bouwmaterialen. Saint-Gobain is actief in 64 landen, heeft circa 200.000 werknemers in dienst en genereert een omzet van meer dan €42 miljard.

Meer informatie is beschikbaar op: www.saint-gobain.com.

Aequita
Aequita is een Duitse private equity partij die zich met name richt op corporate carve-outs. Glassolutions is het eerste portfolio bedrijf voor Aequita.

Klik hier voor het persbericht (Engels).

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties