Overname van Gamebasics door Miniclip

Overname van Gamebasics door Miniclip

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Miniclip (UK) Limited heeft 100% van de aandelen in Gamebasics B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Miniclip (UK) Limited
Miniclip is een digital en mobile games ontwikkelaar, uitgever en platformspeler gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Italië en Portugal. Miniclip trekt maandelijks 200 miljoen spelers aan, onder andere met bekende games als 8 Ball Pool™, Golf Battle™, Football Strike™ en Agar.io™. Verschillende game studio’s zijn recent onderdeel geworden van de Miniclip Group, waaronder Masomo (Head Ball 2™), Ilyon (Bubble Shooter™) en Eight Pixels Square (Sniper Strike™).

Zie voor meer informatie: www.miniclip.com.

Gamebasics B.V.
Gamebasics is één van de grootste Nederlandse mobile game studio’s. Dagelijks managen miljoenen voetbalfans in meer dan 50 landen hun favoriete club in Gamebasics’ bekendste game Online Soccer Manager™ (OSM). OSM is in 2001 ontwikkeld voor het web en wordt sinds 2011 hoofdzakelijk als mobile game (iOS en Android) gespeeld. De unieke combinatie van een spel wat je met vrienden en collega’s speelt en de toegankelijkheid maken dat het spel al 20 jaar succesvol is. Recentelijk heeft Gamebasics ook Dynasty Duels via een soft launch gelanceerd in Nederland. Dit is een free Real-Time Strategy (RTS) game, waar spelers tegen elkaar kunnen strijden (PvP) met historische personages en spreuken.

Zie voor meer informatie: www.gamebasics.nl.

Klik hier voor het persbericht.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties