Overname van Fitrex door De Volksbank

Overname van Fitrex door De Volksbank

Verkoop | Zakelijke Dienstverlening
1 2
Transactie
De Volksbank heeft taxatiebureau Fitrex overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Fitrex B.V.
Fitrex is een onafhankelijk taxatiebureau dat taxaties centraal vanuit één punt kan regelen voor zowel intermediairs (o.a. hypotheekverstrekkers) als particulieren. Fitrex onderscheidt zich door haar zeer ervaren backoffice die elke aanvraag snel in behandeling neemt (binnen 24 uur), en haar zelf ontwikkelde ‘Taxatie Management Systeem’ waardoor het eenvoudig is om de status van de taxatie bij te houden, maar ook om taxateurs aan opdrachten te koppelen. Fitrex heeft meer dan 350 taxateurs aan zich verbonden en kan naast taxaties ook bouwkundige keuringen en energielabels regelen, evenals taxaties voor bedrijfs onroerend goed.

Zie voor meer informatie: www.fitrex.nl.

De Volksbank
De Volksbank, bekend van onder andere SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank en BLG Wonen, is een Nederlandse staatsbank. De bank richt zich op het aanbieden van hypotheek-, betaal- en spaarproducten voor particulieren. De overname van Fitrex past goed in de strategie van de bank, met als doel om de klantrelatie te versterken. Met de overname breidt de Volksbank haar dienstverlening uit met een complementaire dienst binnen de kernactiviteit wonen. Dit draagt bij aan de diversificatie van inkomsten.

Zie voor meer informatie: www.volksbank.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties