Overname van Expansion door WoodWing

Overname van Expansion door WoodWing

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
WoodWing Group, een participatie van Main Capital, heeft 100% van de aandelen in Expansion Holding B.V. overgenomen. Het management van Expansion blijft betrokken en heeft een belang verworven in de groep. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de aandeelhouders van Expansion begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Expansion Holding B.V.
Expansion bedient klanten bij het verhogen van efficiëntie bij het archiveren, opslaan en toegankelijk maken van gegevens en documenten. Het hoofdproduct van Expansion, Xtendis, is in verschillende branches het meest gebruikte Document Management System (DMS) of Enterprise Information Management (EIM) systeem in Nederland. Xtendis fungeert als ruggengraat van de backoffice van klanten. Het kan worden aangesloten op bijna ieder systeem, applicatie of informatiebron binnen de organisatie en verzamelt, organiseert en slaat alle beschikbare gegevens op. Xtendis is ontworpen als een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing die de opgeslagen gegevens en documenten gemakkelijk en toegankelijk maakt.

Zie voor meer informatie: www.expansion.nl.

WoodWing Group Holding B.V.
WoodWing biedt oplossingen in onder andere content orchestration, digital asset management, workflow en publishing, digital services en multichannel content creation. De diensten van WoodWing stellen merken en uitgevers in staat om een content-first aanpak te hanteren, die de speed-to-market, efficiëntie van de workflow en het publiceren via verschillende kanalen verbetert.

Zie voor meer informatie: www.woodwing.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties