Home / Transacties / Overname van de activiteiten van Eurlicon door DLR Adviesgroep
Verkoop Zakelijke Dienstverlening

Overname van de activiteiten van Eurlicon door DLR Adviesgroep

Transactie
DLR Adviesgroep heeft de activiteiten in Eurlicon overgenomen van Liftinstituut Holding B.V. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

DLR Adviesgroep
DLR Adviesgroep ondersteunt inmiddels ruim 12 jaar gebouweigenaren en -beheerders op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en modernisering van gebouwgebonden transportinstallaties.

Zie voor meer informatie: www.dlr.nl.

Eurlicon
Eurlicon is een toonaangevend Nederlands adviesbureau op het gebied van liften, roltrappen, gevelinstallaties en veilig werken op hoogte.

Liftinstituut Holding B.V. wil zich nadrukkelijker richten op haar kernactiviteit: veiligheid. De advisering op het gebied van liftonderhoud en liftbeheer past daar minder goed bij. Om die reden is gezocht naar een stabiele organisatie waar de activiteiten van Eurlicon kunnen worden ondergebracht. Die is gevonden in DLR Adviesgroep B.V. Door de overname van Eurlicon door DLR ontstaat de grootste professionele adviespartij op het gebied van gebouwgebonden transportinstallaties in Nederland.

Zie voor meer informatie: www.eurlicon.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties