Home / Transacties / Overname van Concreet Beton., Conflex en Concept Ing. door Soletanche Freyssinet
Verkoop Bouw, Installatie & Infrastructuur

Overname van Concreet Beton., Conflex en Concept Ing. door Soletanche Freyssinet

Soletanche Freyssinet S.A. heeft 100% van de aandelen in Concreet Betonherstel B.V., Conflex B.V. en Concept Ingenieurs B.V. overgenomen van B.S.G. Vaassen B.V. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Concreet Betonherstel, Conflex en Concept Ingenieurs
De ondernemingen Concreet Betonherstel, Conflex en Concept Ingenieurs zijn toonaangevende en innovatieve partners in vastgoedonderhoud. Tot de activiteiten van de ondernemingen behoren het uitvoeren van betonherstel, -bescherming, vloerafwerkingen en totaalonderhoud werkzaamheden. Daarnaast verzorgt Concept Ingenieurs het hele traject van voorontwerp tot en met oplevering, waarin ze gespecialiseerd is in onderzoek, inspectie en advies werkzaamheden bij onderhoud en renovatie van beton- en metselwerkconstructies.

Zie voor meer informatie: www.concreetbetonherstel.nl.

VINCI - Soletanche Freyssinet
Soletanche Freyssinet, een dochteronderneming van het Franse bouwbedrijf VINCI, opereert internationaal als adviserende en uitvoerende aannemer in voornamelijk de civieltechnische bouwsector. Soletanche Freyssinet is actief op het gebied van reparatietechnieken, tuien, voorspanning, voegconstructies, schuiven en vijzelen. De geïntegreerde oplossingen die Soletanche Freyssinet biedt, worden toegepast in zowel de nieuwbouw als reparatie.

Zie voor meer informatie: www.soletanchefreyssinet.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties