Home / Transacties / Overname van Berg Hortimotive door Royal Brinkman
Verkoop Industrie

Overname van Berg Hortimotive door Royal Brinkman

Transactie
Koninklijke Brinkman ’s-Gravenzande Beheer heeft 100% van de aandelen in Berg Groep overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Berg Groep
Berg Hortimotive produceert en verkoopt logistieke oplossingen voor glastuinbouwbedrijven. De logistieke systemen en diensten zijn gericht op het oogsten, verzorgen, transporteren, verwerken en verzendklaar maken van producten in de kas, zoals tomaten en paprika’s. De ontwikkeling en productie vindt plaats in De Lier en klanten van de onderneming bevinden zich over heel de wereld. Met het bedrijfsonderdeel HortiKey speelt Berg Hortimotive in op de vraag van glastuinbouwbedrijven om processen tijdens de teelt, oogst en oogstverwerking steeds verder te optimaliseren. De innovatieve Plantalyzer van Hotikey is een autonoom rijdende wagen die klimaat-, plant- en performanceparameters verzamelt. Met behulp van deze data en een algoritme worden oogstvoorspellingen gemaakt die leiden tot hoge leveringsbetrouwbaarheid, betere prijsafspraken en hogere winstmarges voor de teler.

Zie voor meer informatie: www.berghortimotive.com.

Koninklijke Brinkman ’s-Gravenzande Beheer
Royal Brinkman uit ‘s Gravenzande is toeleverancier, adviseur en installateur voor de professionele glastuinbouw. Vanuit zeven thema’s worden klanten bediend: teeltwisseling, gewasbescherming & desinfectie, gewasverzorging, verpakking & ontwerp, mechanisatie, technische projecten en serviceartikelen. Royal Brinkman is wereldwijd actief en verkoopt een groot deel van de omzet via haar webshop.

Zie voor meer informatie: www.royalbrinkman.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties