Home / Transacties / Overname Micro Maching Group door Standard Investment
Verkoop Industrie

Overname Micro Maching Group door Standard Investment

Transactie
Aalberts Industries heeft 100% van de aandelen in Micro Machining Group verkocht aan investeringsmaatschappij Standard Investment. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

MMG
Micro Machining Group, bestaande uit Machinefabriek Technology Twente en Germefa, is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de productie van met name metalen precisie-onderdelen. De onderneming bedient klanten in hoogwaardige sectoren waaronder de semiconductor, medische, optische industrie en de ruimte- en luchtvaartsector. Micro Machining Group heeft circa 90 werknemers en is gevestigd in Hengelo en Alkmaar.
Zie voor meer informatie: www.micromachininggroup.nl.

Aalberts Industries en Standard Investment
Aalberts Industries heeft Micro Machining Group, dat meer dan twintig jaar onderdeel was van de multinational, verkocht omdat deze activiteiten niet langer behoorden tot de kernstrategie.
Zie voor meer informatie: www.aalberts.com.

Standard Investment is gericht op het midden- en kleinbedrijf in Nederland en Belgiƫ en heeft een brede industriefocus. Met de overname van Micro Machining Group heeft de Amsterdamse investeringsmaatschappij zijn positie in de metaalbewerkingssector versterkt.
Zie voor meer informatie: www.standard.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties