Home / Transacties / Overname Mandema & Partners door Van Lanschot Chabot
Verkoop Zakelijke Dienstverlening

Overname Mandema & Partners door Van Lanschot Chabot

Transactie
Van Lanschot Chabot heeft 100% van de aandelen in Mandema & Partners overgenomen van NN Group. Rembrandt Fusies & Overnames heeft NN Group begeleid bij deze transactie.

Partijen
Mandema & Partners, gevestigd in Den Haag, is een onafhankelijke intermediair en adviseur voor middelgrote en grote Nederlandse ondernemingen. De 145 medewerkers bemiddelen en adviseren in risicomanagement (verzekeren), pensioenvraagstukken, zorg- en verzuimmanagement. Zie voor meer informatie: www.mandema.nl.

Van Lanschot Chabot, gevestigd in Den Bosch, is eveneens een intermediair en adviseur op gebied van verzekeringen, pensioenen en zorg- en verzuimmanagement. Zie voor meer informatie: www.vanlanschotchabot.nl.

De combinatie
Mandema & Partners en Van Lanschot Chabot hebben samen meer dan 250 professionele risicomanagers en verzekeringsexperts, die hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement, pensioenvraagstukken en zorg- en verzuimmanagement beschikbaar maken voor zakelijke klanten. De combinatie van beide bedrijven leidt daarmee tot één van de grootste en krachtigste Nederlandse adviesorganisaties gericht op de bovenkant van de zakelijke markt. De bedrijven hebben gezamenlijk een omzet van meer dan € 40 miljoen, zijn complementair en verwachten middels deze transactie aanzienlijke schaalvoordelen te realiseren.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties