Home / Transacties / Overname Maha Nederland door Rupro Beheer
Verkoop Industrie

Overname Maha Nederland door Rupro Beheer

Transactie
Rupro Beheer B.V. heeft 100% van de aandelen overgenomen in Maha Nederland B.V. en Maha Verhuur B.V. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Maha Nederland
Maha Nederland is een specialist op het gebied van werkplaatsapparatuur voor de automotive sector. De onderneming houdt onder meer bezig met de verkoop, het onderhoud en service van werkplaatsapparatuur en het inrichten of verplaatsen van werkplaatsen. Maha Nederland heeft historisch een sterke positie in de markt voor trucks en bussen. Daarnaast is de onderneming ook actief in de markten voor auto’s en aan automotive gelieerde markten (bijv. agrarische voertuigen). Zie voor meer informatie: www.mahanederland.nl.

Rupro Beheer
Rupro Beheer staat aan het hoofd van diverse bedrijven binnen de automotive/equipment sector en de industriële sector (o.a. trommels, rollers, transportbanden). Een van deze bedrijven, Explora, begeeft zich in dezelfde markt als Maha Nederland maar heeft vooral een sterke positie op het gebied van werkplaatsen voor personenauto’s.
Rupro Beheer is onderdeel van Rema TipTop AG in Duitsland, dat weer onderdeel is van Stahlgruber Otto Gruber AG. Zie voor meer informatie: www.ruprobeheer.nl.

Middels de overname van Maha Nederland heeft Rupro Beheer haar positie in de markt voor werkplaatsapparatuur aanzienlijk versterkt omdat Maha Nederland een sterke positie heeft op het gebied van trucks en bussen en Explora op het gebied van personenauto’s. Beide bedrijven sluiten ook qua bedrijfscultuur goed bij elkaar aan.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties