Overname Loggers Rubbertechniek door Trelleborg

Overname Loggers Rubbertechniek door Trelleborg

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
Het Zweedse beursgenoteerde Trelleborg AB heeft 100% van de aandelen in Loggers Rubbertechniek B.V. overgenomen. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Loggers ontwikkelt en produceert innovatieve oplossingen voor geluidsbeheersing, trillings- en schokisolatie. De producten worden wereldwijd geleverd aan met name de scheeps- en machinebouw, de vervoerssector en defensie. De onderneming heeft bijna 100 jaar ervaring, is gevestigd in Dordrecht en heeft een buitenlandse vestiging in Duitsland. Zie voor meer informatie: www.loggers.eu.

Trelleborg is een Zweedse beursgenoteerde onderneming en wereldwijde speler op het gebied van het afdichten, dempen en beschermen van innovatieve en complexe omgevingen. De onderneming levert diensten en oplossingen voor onder andere de luchtvaartindustrie en de maritieme sector. Met de overname van Loggers versterkt Trelleborg haar activiteiten in Nederland. Zie voor meer informatie: www.trelleborg.com.

Met de overname van Loggers vergroot Trelleborg haar kennis en expertise op het gebied van het beheersen van trillingen, schokken en geluiden in de maritieme sector van Europa.

Onze adviseurs helpen u graag.