Home / Transacties / Overname Kranendonk door Cayman Engley Industrial
Verkoop Industrie

Overname Kranendonk door Cayman Engley Industrial

Transactie
Kranendonk Holding heeft een deel van de aandelen in Kranendonk Beheersmaatschappij verkocht aan Cayman Engley Industrial. Deze samenwerking biedt Kranendonk toegang tot de snelgroeiende Chinese markt. Rembrandt Fusies &Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Kranendonk
Het programmeren van robots met de huidige generatie tools is tijdrovend, waardoor de meeste robots in de maakindustrie uitsluitend worden ingezet voor herhaalde processen. Echter, steeds meer industrieën vragen om robotisering van niet-herhaalde processen. Kranendonk ontwikkelt unieke robotoplossingen voor non-repetitive lassen en snijden, waarmee onder meer automatisch robotprogramma’s gegenereerd kunnen worden vanuit een cad-ontwerp. Deze oplossingen worden geleverd als turn-key solution voor de scheeps- en staalbouw. Zie voor meer informatie: www.kranendonk.com.

Cayman Engley Industrial
Cayman Engley Industrial is een Chinees-Taiwanese beursgenoteerde onderneming actief in de ontwikkeling en productie van auto-onderdelen. Met deze overname kan Engley groeien buiten China, kan zij haar productielijnen automatiseren en kan de onderneming de automatiseringsmarkt betreden. ZIe voor meer informatie: www.engley.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties