Home / Transacties / Overname I.T.M. Holding door Convent Capital Management
Verkoop Industrie

Overname I.T.M. Holding door Convent Capital Management

Transactie
De aandeelhouders van I.T.M. Holding B.V. hebben een meerderheid van hun aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Convent Capital. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

ITM en TLC
ITM en TLC zijn actief op het gebied van het laser- en watersnijden van metalen platen en buizen. Daarnaast bieden zij aanvullende bewerkingen aan als kanten, walsen, boren en tappen. De klantenkring van ITM en TLC bestaat uit verschillende type klanten in uiteenlopende sectoren zoals land- en tuinbouwmachines en constructie- en machinebouw. De ondernemingen zijn gevestigd in ’s-Gravenpolder en hebben circa 30 werknemers in dienst. Zie voor meer informatie: www.lasersnijwerk.nl.

Convent Capital
Convent Capital is een investeringsmaatschappij gericht op het midden- en kleinbedrijf in de Benelux. De focus ligt op het creëren van duurzame waarde en het realiseren van circulaire groei. Met de aankoop van een meerderheidsbelang in ITM en TLC versterkt Convent Capital haar positie in de metaalindustrie. Zie voor meer informatie: www.conventcapital.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties