Overname Interveste door Gapph Vastgoedbeheer

Overname Interveste door Gapph Vastgoedbeheer

Verkoop | Zakelijke Dienstverlening
1 2
Transactie
Gapph Vastgoedbeheer, onderdeel van de Gapph Groep, heeft 100% van de aandelen in Interveste overgenomen. Gapph versterkt hiermee zijn positie als toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerder in Nederland en België. Rembrandt M&A heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Interveste
Interveste is meer dan twintig jaar een gevestigde naam in de markt van leegstandbeheer. Vanuit diverse regiokantoren en het hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch helpt Interveste vastgoedeigenaren, woningcorporaties, zorginstellingen en vastgoedbeheerders hun panden of woningen te beschermen, door woningzoekenden en ondernemers in deze panden te laten wonen of werken. De onderneming heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Zie voor meer informatie: Interveste.

Gapph Vastgoedbeheer
Het snelgroeiende Gapph is al ruim 25 jaar actief op de markt van vastgoed- en leegstandbeheer. In België is Gapph actief onder de naam Interim Vastgoedbeheer en is daar sinds 2012 marktleider. Met 10 vestigingen in Nederland en één in België, heeft het bedrijf de ambitie om in binnen- en buitenland verder te groeien.

Zie voor meer informatie: Gapph Vastgoedbeheer.  

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties