Overname Gebiedsmanagers door GP Groot

Overname Gebiedsmanagers door GP Groot

Verkoop | Zakelijke Dienstverlening
1 2
Transactie
Gebiedsmanagers heeft haar aandelen verkocht aan GP Groot. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Gebiedsmanagers
Gebiedsmanagers is een stedelijk-civieltechnisch advies- en ingenieursbureau met 25 medewerkers en richt zich op de procesmatige begeleiding, het ontwerp en de voorbereiding van stedelijke herinrichtingen en gebiedsontwikkelingen. Vanuit het kantoor in Maassluis werken zij veel voor gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers, waarbij Zuid-Holland en Zeeland het belangrijkste werkgebied is.

Zie voor meer informatie: www.gebiedsmanagers.nl.

GP Groot
GP Groot is een regionale dienstverlener in Noord-West Nederland in de marktsegmenten inzameling, recycling, brandstoffen en oliehandel, en advies en infrarealisatie. GP Groot advies en infrarealisatie verzorgt projecten op het gebied van milieu, sport, natuur en infratechniek, onder andere met het onderdeel HB Adviesbureau. Met de overname van Gebiedsmanagers versterkt GP Groot haar positie als advies- en ingenieursbureau in het westen van Nederland.

Zie voor meer informatie: www.gpgroot.nl .  

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties